Stuur een bericht

  Ons adres

  Protect Pest Control

  Oosterlingenhuis 14
  8251ZZ Dronten

  KVK : 74781324
  BTW : NL860023886B01

  Openingstijden

  Ma – Vr
  08:00 – 21:00
  Za – Zo
  10:00 – 21:00

  Protect Pest Control
  Protect Pest Control
  115 Google recensies
  Wendy Heuving
  Wendy Heuving
  8. Juli, 2022.
  Super snelle en professionele service!!
  Henk Berkenbos
  Henk Berkenbos
  8. Juli, 2022.
  Heb maar 3 woorden snel vriendelijk en efficiënt 👍
  Lars van der Weij
  Lars van der Weij
  8. Juli, 2022.
  Aardige, rustige man. Was bij de buren bezig en gevraagd of hij even bij mij wilde kijken vanwege vermoeden van wespennest. Nam de tijd en heeft meteen geholpen door nest in te spuiten. Top!
  Luuk Joosten
  Luuk Joosten
  8. Juli, 2022.
  Voor het eerst van dit bedrijf gebruik gemaakt. Echt top. Eenvoudig afspraak gemaakt en Niels zeer deskundig en heel vriendelijk. Hoop niet dat het nodig is, maar dan zeker weer dit bedrijf/Niels.
  Leo van der Weyden
  Leo van der Weyden
  6. Juli, 2022.
  Snelle service. Gisteravond gemeld via contactformulier op hun site en vanmorgen al iemand aan de telefoon. Afspraak gemaakt voor vandaag tussen 10 en 12 en Niels was mooi op tijd in dit blok. Vriendelijke man en snel gewerkt. Nu een paar dagen wachten of de behandeling werkt. Bedankt Protect Pest Control.
  Dennis Sijgers
  Dennis Sijgers
  1. Juli, 2022.
  Niels is een vriendelijke man. Hij was lekker op tijd en heeft ons goed geholpen.
  Ebu Yilmaz
  Ebu Yilmaz
  29. April, 2022.
  Hebben 5 minuten "geïnspecteerd" alleen gekeken geen werkzaamheden uitgevoerd. Beweren dat het probleem bij de regenpijp zit waar ze niet eens 100% zeker van zijn. 75euro gecasht en weer weggegaan. REACTIE Er is niet gebleken dat de boeideel in verbinding staat met de plafond daar gaan jullie vanuit. Dan kan je niet zien vanaf de buitenkant! Ik heb een gladde plaat geplaatst en heb deze week ook het boeideel laten openen om te kijken of we daar de gaten konden vinden die dicht gemaakt kunnen worden. Wat blijkt geen gaten en de boeideel staat ook niet direct in verbinding met de plafond. Had op ze minst wat muizenvallen of wat anders geplaatst dat dit slapgelul verhaal. Jullie komen er zo makkelijk vanaf zodat jullie bij de volgende afspraak nogmaals 85 euro apart kunnen verrekenen omdat jullie dan wel gif plaatsen. En dat wordt niet van te voren gecommuniceerd.